reparatii-si-intretinere-fatade

Derulam proiecte de reparatii si intretinere fatade conform cerintelor clientului. Suntem adeptii profesionalismului si organizarii, tocmai de aceea ducem la bun sfarsit proiecte cu un grad ridicat de complexitate. Putem accesa chiar si cele mai inguste zone de lucru datorita echipamentelor moderne si tehnicilor de lucru adaptate standardelor in vigoare. Indiferent de caracteristicile tehnice ale cladirii sau gradul de uzura pe care il prezinta - noi suntem gata sa iti oferim ajutorul de care ai nevoie.

reparatii-fatade intretinere-fatade

In ce consta procesul de lucru?

  • Avem o discutie preliminara cu beneficiarul proiectului in care stabilim procentul de deteriorare al cladirii.

  • Alegem echipamentele adecvate pentru a inlatura chiar si cele mai superficiale urme de uzura.

  • Trecem la etapele de executie pe care le efectuam cu profesionalism si atentie la detalii.

Avantajele serviciilor de reparatii si intretinere fatade

Te intrebi de ce ar trebui sa alegi in mod constant serviciul nostru de reparatii si intretinere fatade?

Printre principalele motive se numara:

  • Pastrarea aspectului estetic al cladirii - Prin intretinerea periodica a fatadei, cladirea pastreaza un aspect placut si ingrijit. Astfel, se mentine valoarea estetica a cladirii si se poate imbunatati imaginea generala a proprietatii.
  • Protectia impotriva deteriorarii - Fatada cladirii este expusa in permanenta la factori externi de uzura precum radiatiile solare, ploaia si fluctuatiile de temperatura. Noi putem detecta si remedia eventualele daune sau deteriorari care pot aparea la nivelul cladirii.
  • Imbunatatirea eficientei energetice - Prin etansarea corespunzatoare a fisurilor, inlocuirea izolatiei termice deteriorate si corectarea altor deficiente tehnice, se poate reduce pierderea de caldura. Astfel, eficienta energetica este imbunatatita, ceea ce va duce implicit la un consum mai mic de energie.