spalare-geamuri-cu-alpinisti-utilitari

Derulam activitati de spalare si curatare geamuri pentru orice tip de cladire. Prima impresie conteaza, mai ales in industria antreprenoriatului. Daca detii o afacere si-ti derulezi activitatea intr-un sediu fizic, orice mic detaliu de curatenie poate sa conteze. Partenerii de afaceri sau clientii isi vor putea forma o prima impresie despre tine si business-ul tau in functie de aspectul cladirii. Nu trebuie sa-ti faci griji, insa. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa mentii geamurile stralucitoare si sa intretii corect starea peretilor cortina.

spalare-geamuri curatare-geamuri-alpinisti

Pentru curatare si spalare geamuri beneficiati de:

 • Aplicam solutiile

  Aplicam solutiile ideale de curatare, cu efecte imediate. Putem elimina chiar si cele mai dificile pete de murdarie.

 • Dispunem de echipament profesional

  Dispunem de echipament profesional, care ne permite sa ajungem si in zone inguste sau mai putin accesibile.

 • Experienta

  Experienta acumulata de-a lungul timpului este cea care ne ajuta sa efectuam serviciile intr-un timp record si sa oferim solutii personalizate.

Care sunt etapele de spalare si curatare geamuri?

Suntem organizati, atenti la detalii si implicati in obtinerea rezultatelor dorite de catre client. Etapele pe care le parcurgem includ, asadar, urmatoarele aspecte:

 • Analizam zona in care va avea loc procesul de spalare si curatare geamuri, dar si ingrijire pereti cortina.
 • Oferim consultanta specializata in cazul in care este necesar.
 • Adaptam tehnicile de lucru in conformitate cu dorintele clientului si tipul de cladire. Ne adresam atat constructiilor comerciale, cat si celor rezidentiale.
 • Efectuam procesul conform detaliilor stipulate in contract, dar si a reglementarilor de siguranta aflate in vigoare.

Scopul final este de a oferi solutii pe termen lung si servicii de calitate. Dispunem de o echipa cu experienta in alpinism utilitar, ceea ce ne garanteaza de fiecare data succesul. Solutiile de curatare sunt testate conform protocolului de siguranta si durabilitate. Nu conteaza gradul de murdarie al suprafetelor, noi iti stam la dispozitie cu tehnici de lucru profesionale.