solutii-anti-pasari-cu-alpinisti-utilitari

Aplicam solutii anti pasari eficiente si profesionale pentru a-ti asigura confortul de care ai nevoie si a mentine un aspect impecabil al cladirii. Ne adresam tuturor celor care isi doresc sa scape de pagubele produse de pasari pe suprafetele exterioare. Suntem specializati in lucrul la inaltime si folosim doar echipamente moderne. Inainte de toate, efectuam o analiza amanuntita a zonei afectate pentru a putea veni cu solutii adaptate. Luam in calcul, de asemenea, cerintele si nevoile tale in materie de calitate, siguranta si functionalitate.

solutii-anti-pasari solutii-pentru-pasari-cu-alpinisti

Luam in calcul urmatoarele:

 • accesul pasarilor

  Integrarea unor plase care sa obstructioneze accesul pasarilor.

 • gel netoxic

  Adaugarea unui gel netoxic pe suprafetele exterioare.

 • plase speciale

  Aplicarea unei plase speciale.

Cand e nevoie sa aplici solutii anti pasari?

Solutiile anti-pasari pot fi aplicate in exterior atunci cand te confrunti cu probleme legate de prezenta constanta a pasarilor. Iata doar cateva dintre motivele pentru care poti lua in calcul o astfel de idee:

 • Protejarea structurilor si suprafetelor - Daca pasarile deterioreaza cladiri, acoperisuri, fatade, panouri solare, instalatii sau alte structuri prin cuibarit, excremente sau ciocniri repetate, este recomandata aplicarea solutiilor. Astfel, durabilitatea structurii nu va mai avea de suferit.
 • Protejarea culturilor si gradinilor - In general, pasarile se hranesc cu diverse culturi agricole si provoaca distrugeri diverse in gradina prin consumul de fructe, seminte sau radacini. Daca in apropierea cladirii ai un loc verde, in care cultivi diverse plante, poti lua in considerare o asemenea varianta.
 • Prevenirea poluarii si pastrarea igienei - Excremente lasate de pasari pot cauza probleme de igiena si pot polua zonele frecventate de oameni, cum ar fi terase, trotuare, statui sau alte suprafete publice. In astfel de cazuri, solutiile anti-pasari pot fi aplicate pentru a preveni problemele asociate cu murdaria si igiena. Echipa noastra specializata in alpinism utilitar iti sta la dispozitie.

Prea multe pagube cauzate de prezenta pasarilor? Apeleaza acum la serviciile noastre!